Закуска на хлібцях або житніх грінках

Дешевий варіант подачі порційного салату. Замість тарталеток можна використовувати ось такі грінки, за смаком нічим не гірше.

Склад продукту:

  • Хлібці або грінки довгі 8 штук
  • Скумбрія консервована одна банка
  • Свіжий огірок
  • Зелень, майонез
  • Сир твердий для посипання
  • Яйця курячі одне або два

Спосіб приготування:

  1. консервовану Рибку виймаємо на тарілку, зливаємо зайву рідину.
  2. розминаємо Виделкою на маленькі шматочки, прибираємо кістки, якщо є.
  3. Додаємо терте яйце, тертий на великій тертці огірок, зелень і приправи.
  4. Заправляємо майонезом.
  5. Викладаємо начинку на хлібці, подаємо відразу.

Салат може швидко хліб розмочити, тому викладаємо начинку перед подачею. Посипаємо в кінці сирком.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *