Торт з бананом, апельсином і курагою

Склад:

Для тіста:

  • 2/3 склянки цукру
  • половинка банана
  • 2 лож. столові меду
  • чорний міцний чай — 1 склянку (250 мл)
  • щіпка солі
  • дві склянки борошна
  • 2 лож. столові масла рослинного
  • сода — 1 ч. л. без гірки

Начинка:

  • апельсинчик — 1 шт.
  • 300 грам кураги

Приготування:

  1. Заваріть стаканчик чаю (дуже міцного).
  2. За допомогою блендера змішайте банан, мед, цукор, теплий чай, масло рослинне і склянку борошна.
  3. Потім другий склянку борошна змішайте з содою і сіллю і додати до суміші з чаєм і бананом.
  4. Ще раз перемішайте за допомогою блендера.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій до град. 180 духовці хвилин 40.
  6. Приготуйте начинку: З половинки апельсина зніміть дрібної терочкой цедру і витягніть м’якоть, відокремлюйте часточки від плівки.
  7. Курагу залийте окропом і варіть до розм’якшення.
  8. Курагу подрібніть блендером з цедрою і апельсинчиком до стану пюре.
  9. Готовий бісквіт розріжте на 2 пласта горизонтально, і промажте начинкою.
  10. Прикрасьте.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *