Сирний пудинг в мультиварці

У цій статті ми розповімо, як приготувати сирний пудинг в мультиварці. Це ніжне блюдо дуже корисно для дитячого і дієтичного харчування. У своєму складі вона має манну крупу, яку бажано заздалегідь заварити, тоді смак буде залишатися ніжним, а сам пудинг стане неймовірно легким!

Необхідні інгредієнти для пудингу:

• Сир 600 грам.

• Манна крупа 60 грам.

• Яйця 2 штуки.

• Родзинки білий 200 грам.

• Кип’ячена вода 80мл.

• Сметана 15% 80-100 грам.

• Вершкове масло 2ст. ложки.

• Ванільний цукор 1 пакетик.

Приготування:

1. Розчиніть цукор в гарячій кип’яченій воді і нею ж запарте манну крупу. Сир розітріть, використовуючи сито, щоб позбутися від усіх грудочок. Яєчні білки відокремте від жовтків, останні розітріть з ванільним цукром.

2. Влийте жовтки з цукром в сир і перемішайте. Додайте до цієї суміші охолоджену манку і промитий ізюм, який попередньо потрібно обсушити.

3. Збийте білки віночком або міксером в міцну піну, а потім акуратно з’єднайте їх з масою із сиру. Змастіть форму для мультиварки маслом і викладіть в неї суміш продуктів. Поверхню пудингу змастіть половиною сметани, закрийте прилад, виберіть опцію «Випічка», встановивши таймер на 45 хвилин.

Готовий пудинг подавайте зі сметаною, трохи охолодивши блюдо. Приємного чаювання!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *