Суп з кальмарів. Рецепт

У повноцінному раціоні людини необхідно присутність супу. Потрібно намагатися робити його щотижня, але чим частіше, тим краще. Якщо вдається робити кожен день, то це найкращий варіант. Суп з кальмарів, рецепт якого ми вам хочемо запропонувати добре впливає на шлунок. Більш простим і легкоприготовляемым супом, можна назвати солянку з кальмарів. Таким супом добре підкріпитися самому, також не страшно почастувати гостей.

Він готується легко. Потрібно приготувати відвар кальмара. Для цього зварити кальмарів 5 хвилин, після дістати їх як буде завгодно (звичайно це кубики або соломка). У що залишився від кальмарів бульйон закидаємо заздалегідь приготовлений і обсмажений з пюре з томатів ріпчасту цибулю, очищені від шкірки і насіння солоні огірки, туди ж каперси (з розсолом), туди ж оливки, перець горошковый і лавровий лист. Після дочекатися кипіння і закинути кальмарів. Готове блюдо буде через 10 хвилин. При подачі цього супу, слід покласти в тарілку, очищену часточку лимона, а також маслини без кісточки. Також за смаком додати сіль, спеції кріп і спеції.

Примітка: Томатне пюре можна пасерувати окремо, але тоді потрібно стежити за кольором жиру. Якщо він стає червоно-помаранчевим значить можна знімати, не можна допускати пригорання. Якщо Ви збираєтеся використовувати томатну пасту її попередньо потрібно розвести водою, до того як склад буде нагадувати пюре.

Кальмарів так само, можна зробити сирими і відварити відразу в солянці.Щоб це зробити, потрібно лише підібрати час, в яке закинути кальмара. Треба розрахувати так, що б від часу закипання (після попадання у воду сирих кальмарів) до повної готовності було 5 хвилин. Суп з броколі готовий!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *