Моцарелла з двома соусами – цікавий рецепт

Всім привіт! Знайшла цікавий рецепт, вирішила поділитися зі всіма. Приємного перегляду!

?? Порції: 2, підготовка: 10 хв, приготування: 5 хв
??Порція: 768 Ккал

? Необхідні інгредієнти:

125 г класичної моцарелли Unagrande
2 середніх солодких помідора
20 г кедрових горішків
50 р зеленого базиліка
100 мл оливкової олії extra virgin + ще трохи для подачі
сіль, перець

?? Як приготувати:

  1. Моцарелу і помідори ріжемо скибочками приблизно однакової товщини.
  2. Кедрові горішки обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Перекладіть в блендер, додайте базилік, оливкова олія, сіль і перець. Подрібніть до консистенції однорідного соусу.
  3. Викладіть помідори на тарілку по колу злегка внахлест. Посоліть і поперчіть, за бажанням.
  4. Зверху викладіть скибочки моцарели. Полийте базиліковим соусом і оливковою олією.
  5. Подавайте, прикрасивши листочками базиліку.

Думаю що вам теж сподобалося. Пишіть в коментах про свої враження.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *