Морква по-корейськи домашня. Рецепт з покроковими фото

Ми хочемо поділитися рецептом, який допоможе приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах. Гострі салати, звані «корейськими», які часто можна побачити на вітринах продуктових магазинів, користуються чималою популярністю у нашого населення. Асортимент їх досить великий: з капусти, картоплі, моркви, з папороті, з кальмарів і т. д. Пряні і гострі «корейські» салати гарні в якості холодної закуски з будь-якого приводу, і в будні, і в свята. Багато купують їх навіть до новорічного столу. Але раціональна господиня при бажанні цілком може приготувати такі закуски самостійно, економлячи тим самим сімейний бюджет. Наведений нижче рецепт допоможе вам у домашніх умовах зробити таку моркву по-корейськи — смачне і дуже легка у приготуванні блюдо. Інгредієнти для салату теж дуже прості: морква, олія, спеції і прянощі, — загалом, всі ті продукти, які зазвичай завжди бувають будинку в наявності. А тепер докладніше.

Морква по-корейськи домашня. Рецепт приготування з покроковими фотографіями

Знадобиться:

  • моркву — приблизно 500 г
  • оцет — 0,5 чайної ложки
  • сіль — трохи
  • часник — одна головка
  • соняшникова олія — приблизно одна склянка

Порядок приготування:

Моркву добре промити, почистити і натерти на спеціальній тертці для корейської моркви тонкою соломкою.

Часник очистити і, пропустивши через чеснокодавку, додати до нашаткованої моркви.

Рослинна олія добре розігріти на сковороді і вилити в моркву.

Додати столовий оцет або розведену водою оцтову есенцію, трохи солі і все акуратно перемішати.

Готову домашню морква по-корейськи скласти в скляну банку, закрити кришкою і поставити на дві доби в холодильник, щоб закуска настоялася, просочилася маринадом.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *