Листковий салат з куркою

Якщо у вас свято або просто хочеться порадувати домашніх смачненьким, приготуйте листковий салат з куркою за нашим рецептом. Він обов’язково всім сподобається!

Візьміть для приготування:

  • 300 – 250 грам копченого курячого філе (для салату відмінно підійде куряче стегно або грудка)
  • 200 грам сушених білих грибів (перед безпосереднім приготуванням салату гриби промити і замочити на годину в гарячій воді)
  • 1 морквина
  • 4 штуки курячих яєць
  • головка цибулі ріпчастої
  • 100 — 150 грам сиру
  • Трохи майонезу для заправки салату, зеленого цибулі для прикраси і рослинного масла для обсмажування овочів і грибів.

Спосіб приготування:

Для початку підготовлені заздалегідь гриби слід гарненько промити, нарізати і обсмажити на повільному вогні приблизно 25 – 27 хвилин. Поки гриби смажаться, моркву натираємо на тертці і кришимо цибулю.

Потім, в окремій сковороді обсмажуємо нарізані цибулю і моркву поки вони не стануть золотистого кольору.

куряче філе Нарізаємо і кладемо на дно салатника (воно буде підставою для нашого салату) і заправляємо майонезом.

Наступним шаром у нашого салату будуть яйця. Їх теж потрібно подрібнити (за бажанням яйця можна натерти на тертці або нарізати) і викласти в салатник поверх курки і змастити майонезом.

Тепер викладаємо обсмажені овочі і так само заправляємо майонезом.

Тепер настала черга грибів, до цього часу гриби у нас не тільки вже обжарились, але і встигли трохи охолонути. Їх ми теж викладаємо в салатник. Але зверху замість майонезу посипаємо майже готовий салат тертим сиром і подрібненою зеленою цибулею.

Ну, от і все! Як говоритися приємного вам апетиту!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *