Дієтичний салат з пекінської капусти

Завжди хочеться виглядати красиво і відчувати себе чудово. Для всіх, хто стежить за калорійністю їжі і для тих, хто дотримується посту, ми хочемо запропонувати рецепт легкого і пісного салату з пекінської капусти. Пекинка для салатів підходить відмінно, оскільки вона м’яка, дуже соковита і в ній всього 18 ккал!

Як приготувати салат з пекінської капусти:

На невелику порцію знадобиться: частина головки капусти, грибів печериць 100 г, цибуля, морква, картопля варена 1 шт, сіль, гірчиця французька.

Цибулю ріжемо півкільцями, гриби скибочками, картоплю тонкими брусочками, моркву дрібно натираємо. Всі інгредієнти, крім капусти, обсмажуємо окремо на соняшниковій олії.

Пекінську капусту ріжемо тонкими смужками, до неї додаємо інші інгредієнти, солимо і заправляємо салат французькою гірчицею.

Така заправка, як французька гірчиця додасть нашому салатик пікантний смак.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *